Hippeshops.nl vindt Kadotikker helemaal hip!

Als je niet oppast ga ik naast m’n schoenen lopen. Zo fijn en bijzonder al die leuke reacties op het nieuwe concepts van Kadotikker.nl. Met Kadotikker.nl regel je eenvoudig de ‘pot’ en een hip cadeau. Je deelt de betaallink en iedereen draagt direct bij aan de ‘pot’. Je hoeft niet eerst alles voor te schieten. Het geld kunnen de kersverse ouders met de voucher eenvoudig over laten maken naar hun bankrekening.

Yesss, ook een positieve beoordeling door de HipScan van de webredactie van HippeShops.nl. Zo leuk dat al het harde werk wordt opgemerkt! Daar ben ik heel blij mee. Hippeshops heeft Kadotikker.nl o.a. beoordeeld op look & feel, assortiment, originaliteit, presentatie van de artikelen, en de klantenservice/leveringsvoorwaarden. Zij hanteren strenge selectiecriteria om het aanbod van shops en blogs exclusief te houden.