Dat mag wel in de krant

Te gek, Kadotikker (met Kadotikker regel je eenvoudig een cadeau met een groep. Bovendien kun je met Kadotikker op een andere manier dan de gevulde envelop geld cadeau geven) staat in de Gelderlander! En ook nog met een hele leuke foto (al zeg ik het zelf). Die heeft Theo Kock mooi gemaakt! Ik was bang dat ik er met een dikke onderkin op zou staan, maar nee, dit ziet er leuk uut.

Kadotikker staat sinds 1-2-2021 februari live. Op www.kadotikker.nl regel je eenvoudig namens een groep vrienden, collega’s of teamgenoten (alleen kan ook hoor😉) een kraamcadeau voor de kersverse baby en trotse ouders. Met Kadotikker kun je eenvoudig een bedrag cadeau geven in combinatie met een tastbaar cadeau.

Het is eigenlijk een digitale pot, waarin iedereen zijn bijdrage kan doen doen voor de ‘pot’ en het cadeau. Heeft iedereen zijn bijdrage gemaakt, dan pakt Kadotikker de ‘pot’ en het cadeau feestelijk in en stuurt het op naar de ontvanger. Kinderlijk eenvoudig!

Zo geef je op een originele manier geld cadeau. Wist je dat een bedrag krijgen vaak hoog op een wensenlijstje staat van de ouders van de pasgeborene?