Origineel kraamcadeau idee voor een collega in coronatijd

Wordt jouw collega binnenkort papa of mama? Regel jij altijd de cadeautjes op het werk? Of ben jij aan de beurt om een kraamcadeau te regelen? Met Kadotikker geef je eenvoudig samen een leuk fysiek cadeautje en ook nog de mogelijkheid geld cadeau te geven voor de geboorte.

Regel eenvoudig via www.kadotikker.nl een kraamcadeau namens de collega’s. 

Hoe gaat dat bij jou op het werk? Het regelen van een cadeau? Regelt de secretaresse alles? Of is er een roulatie systeem? Of regelt de naaste collega een cadeau? In ieder geval is het best vaak gedoe. En wat geef je dan? 

Wist je dat alle cadeautjes in de Kadotikker webshop een lage footprint hebben? Ze worden allemaal in Nederland zo duurzaam mogelijk gemaakt. De bijzondere cadeautjes zijn veelal handgemaakt. Door deze cadeautjes te kopen steun je kleine lokale Nederlandse ondernemers. 

Kraamcadeau en goed doel
Bijzonder is dat je samen met jouw collega’s ook een stukje groen cadeau geeft. In Kenia wordt een ‘BabyBund’ gegraven. Hierdoor spoelt de aarde niet weg als het regent en krijgen de zaden in de grond weer kans om te groeien. Via de social media kanalen van @kadotikker is te volgen voor wie er bunds worden gegraven en wanneer ze zijn uitgegraven. Met deze ‘BabyBunds’ steun je het werk van @justdiggit.org.

Bij ons op het werk geven we 5 euro per persoon. We geven het cadeau met 10 personen. We willen 25 euro cadeau geven en hebben er een cadeautje van rond de 25 euro bij gezocht. Ik heb de ‘pot’ aangemaakt en de betaallink via WhatsApp in de groep gedeeld. Toen iedereen had bijgedragen is het cadeau mooi ingepakt naar mij verzonden. Ik heb het naar mijn collega gebracht.

Super snel en makkelijk om zo een leuk cadeau te regelen. Ook fijn om op deze manier een bedrag cadeau te doen. Zodat ze zelf kunnen beslissen waar ze het aan uitgeven.
Chantal

Wij hebben voor een cadeau normaal altijd een envelop klaar liggen waar je wat in kunt doen. Dit doen we met 30 collega’s en dan geven we 3 euro per persoon. Nu met corona is dat lastiger omdat veel mensen thuis werken. Samen inleggen via Kadotikker.nl is voor ons ideaal. Iedereen kan eenvoudig bijdragen via de betaallink. 
Sharon

Ik ben benieuwd hoe dat bij jullie op het werk gaat een cadeau regelen voor een collega. Laat je het weten?