Gezamenlijk kraamkado

Samen met buren, vrienden, familie of collega’s een kraamkado geven? De ouderwetse envelop met geld heeft nu een online vervanger! Je kent het vast wel, samen een kado geven, hartstikke leuk, maar wie regelt het? Niemand zit te springen om de ­verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke kado te dragen en geld in te zamelen, meestal is de goedzak de pineut.

Geld geven op een verrassende manier
Wat geef je de kersverse ouders? Zijn er al meerdere kinderen in het gezin, dan hebben ze vaak al veel spullen. Sparen voor hun kind, of een bedrag voor een grote uitgave is dan heel welkom. Op kadotikker.nl maak je gemakkelijk een online ‘potje’ aan. Via een betaallink nodig je iedereen uit om bij te dragen. Je kiest eerst een kado uit de kadotikkershop en geeft deze
samen met ‘de pot’ kado. Het gezin krijgt een leuk, duurzaam of sociaal betrokken tastbaar kado met een voucher waarmee ze het bedrag uit de ‘pot’ eenvoudig op hun rekening kunnen laten storten. 

Het idee
Het concept van Kadotikker.nl ontstond toen Monique Eugelink (creatief bedenker van Kadotikker.nl) weer eens alle buren af ging om de envelop te vullen voor een feestje van haar jarige buurman. Ze dacht hoe handig het zou zijn, één neutrale plek te bewerkstelligen waar het geld ingezameld wordt, open en transparant. Dus niet het geld verzamelen op de bankrekening van diegene die de het geld inzamelt of het geld direct op de bankrekening van de ontvanger storten, maar ‘potten’ op een neutrale plek en dit bedrag door middel van een voucher kado geven.

Met kadotikker.nl geef je op een originele manier geld kado in combinatie met een tastbaar kado als herinnering. Herken je dat? Een herinnering aan een kado dat je hebt gekregen van een bepaalde persoon of personen? 

Op dit moment start Kadotikker met kraamkado’s, maar Monique hoopt snel uit te kunnen breiden met ­kado’s voor collega’s, trouwerijen, house-warmings, (speciale) verjaardagen en ‘hart onder de riem’ kado’s. Monique hoopt te groeien en dan werk te kunnen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kadotikker is een sociale start-up. Sociaal en zo duurzaam mogelijk ondernemen staan voorop bij kadotikker.nl.